patriesinzweden.reismee.nl

Vällkomna (welkom)!

Hej alla!
Welkom op mijn reislog!

Maandag 17 januari gaat het grote avontuur beginnen. Om 10u20 vlieg ik dan samen met mijn reisgenotenSven en Patricia naar Stockholm. Vanaf daarreizen we verderper trein naarKarlstad. Dit zal mijn woonplaats voor de komende vijf maanden worden! Ik ga daar studeren aan Karlstads Universitet en verblijven op campus Futurum.

Met nog een kleine twee weken te gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang. Alle praktische zaken zijn gelukkig geregeld. Nu hoef ik me alleen nog druk te maken over mijn bagage. Makkelijker gezegd dan gedaan, want dat is nog best lastig! Wat neem ik allemaal mee?! Ik zal in ieder geval veel warme kleding nodig hebben! Gelukkig mag ik een extra koffer meenemen...

Ik heb ontzettend veel zin in de komende maanden en ik ga jullie natuurlijkop de hoogte houden van mijn belevenissen. Wil je automatisch een mailtje ontvangen zodra ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's heb geplaatst? Meld je dan in de rechterkolom aan voor mijn mailinglijst.

Het lijkt me leuk als je een berichtje achter laat!

Liefs, Patricia.

Rianne

Wat superleuk!!! Heel veel plezier daar!

Lis

Ooeww.. wat komt het dichtbij!
Je gaat het geweldig hebben daar lieverd!

Kus! Petra

Sanne

Hey Patricia,

Je stage is klaar, de koffers zijn vast in je hoofd al gepakt, de tickets geboekt... en nu zelfs de eerste blog! Het is wel duidelijk: binnenkort gaat het gebeuren. heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en je start in Zweden! Ik ga je zeker volgen!

Geniet ervan,
Sanne Blom

Dee

Exciting!!!!

Succes met pakken mop

Debster

Dat gaat een heel gaaf en mooi avontuur worden daar voor jou :) Ben nu al benieuwd naar de verhalen, maar eerst maar eens goed afscheid nemen want het idee dat je al binnen een paar dagen vertrekt is niet zo leuk :( liefs xxx

Lisa

Ik ga je volgen! leuk!

Jelmerr

Ik ga je volgen ;) x

laura

aaah patries ga je nou toch echt bijna weg!!
Spannend!!!
ben erg benieuwd naar je verhalen!!!!

heeeeel veeel plezier alvastXXX

Team Van Waay & Soetekouw.

Vi följer dig, så beter sig.
(wij volgen je ook, dus gedraag je :)

Hallo Patrcia!
Al een beetje bekomen van de reis?Hoorde van je moeder dat alles volgens plan is verlopen.
Dat is fijn om te horen.
Tot een volgende keer. Mormor & morfar.

ca

heey paatos!

Hoe was je reis, ben benieuwd of je goed bent aangekomen, en of je al leuke mensen ontmoet hebt?
We horen wel van je!
dikke kus

Jessica

Hey lieve nicht!

Ben je goed aangekomen? En verliep het afscheid nog een beetje? Wel lastig denk ik? Hoe zijn je eerste indrukken?

Have Fun!

Liefs Jessica

Mario

Hoi Patries hoe is het daar?
Kun je al een beetje wennen?
Veel succes en groetjes van ons drietjes.

hou je haaks groet mario karin evi

vetjes

ha patries, ik hoor lekker veel van je mams, maar ben toch benieuwd naar deze site, die jij natuurlijk heel gezellig en ook vaak vol gaat schrijven.
wim en ik gaan vanavond naar ahoy, kheb kaartjes gewonnen voor amstel live, uiteraard veel zin in en je mams wilde ook wel met mij mee maar wim vond het toch ook wel leuk, dus gaan we samen.

Joyce

Hey meis,
Hoe is het daar? Goede reis gehad?
Schiet 's op met je verhalen ;-) Ben benieuwd!
Ik blijf je volgen :-)
xxx

Kära Patricia!
Idag vad det svenska språket kan bläddra så är detta förmodligen att läsa.
Tills nästa gång,kärlek Mormor.

Yvonne

hoi lieve Patries,
jeee wat een gave site heb je, en hele leuke verhalen, ik ga je zeker in de gaten houden.........
hééééél veel plezier en geniet ervan
groetjes Yvonne & fam.

Kära Patricia!
Fijn te lezen dat het je goed gaat , zo blijven we aardig op de hoogte van wat je alzo meemaakt.
Blijft er nog wel tijd over voor je studie?
Kärlek Mormor Annie.

marjolein

Hoi lieve patries.
Gelukkig zie ik je op de fotoos staan anders zou ik niet meer weten hoe je er uit ziet, haha. Leuk dat je ouders, je zusje en jacoba, al bijna komen. Dat wordt vast een leuk weekeind. Nou Patries ik moet nog even wachte voor ik je weer zie. Nog een fijne tijd daar.XX mar,